Gammaldags marknad lördag 25 maj

Lördag 25 maj Gammaldags marknad kl 11-17

Lördagen den 25:e maj fylls Malmköpings gator och torg av marknadsförsäljare med tonvikt på konst- och mathantverk. Under dagen bjuds det på aktiviteter för barn, nostalgiteknik, musik från tre scener samt utställning/uppvisning av djur. Fri parkering vid Museispårvägen på Järnvägsgatan i Malmköping.

Program på Museispårvägen

Olika epokers spårvagnar och bussar går i tät trafik mellan Malmköping och Hosjö klockan 11:00 – 17:00.

Gör en resa med veteranbuss från våra hållplatser på Heden eller Malmköpings busstation till Hosjö, där du kan byta till spårvagn som tar dig tillbaka till Malmköping. Vid Museispårvägens stationshus tar du åter bussen upp till Heden. Resan går även att göra i omvänd riktning.

Biljetten gäller för obegränsat resande på både buss och spårvagn samt besök i vår vagnhall och bussmuseum hela dagen.

Intressant litteratur samt souvenirer finner du i Museispårvägens marknadsstånd på Storgatan vid tobakshörnan i Malmköping. Detta kan du även köpa på Museispårvägen, där du även kan fika eller köp en glass i vårt café.

Denna artikel är aktuell t.o.m. 2019-05-25