Museispårvägens dag 25 augusti

Lördag 25 augusti Museispårvägens dag kl 11-17 och kvällstrafik kl 18-22

Välkommen till Museispårvägen dag, vår stora säsongsavslutning, lördagen den 25:e augusti på Museispårvägen i Malmköping. Vi har även kvällstrafik med upplysta vagnar och fika vid hållplats Östersjön.

Tät spårvägstrafik

På Museispårvägen får du uppleva en spårvagnsresa som på farfars tid. Under dagen kommer det att vara tät spårvagnstrafik mellan Malmköping och Hosjö med många tursatta spårvagnar klockan 11:00-17:00. Spårvagnsbiljetten gäller för obegränsat resande hela dagen och även som inträde till spårvagn- och bussmuseet.

Anslutande bussar

Under Museispårvägens dag går också museibussar i trafik mellan Malmköping och Hosjö, bussarna stannar även vid Malmköpings busstation. Passa på att göra en rundresa med spårvagn och buss, i Hosjö är det anslutning mellan buss och spårvagn. Vanlig spårvagnsbiljett gäller.

Kvällstrafik med upplysta vagnar

Upplev en härlig spårvagnstur i sensommarkvällen med upplysta vagnar. Stanna till vid Östersjöns hållplats och ta en fika och korv i mysig kvällsbelysning. Spårvagnarna går regelbundet mellan Malmköping och Hosjö klockan 18:00-22:00.

Taxa

För enbart kvällstrafiken gäller specialtaxa: 40 kronor för vuxna, 15 kronor för barn och 95 kronor för familj (2 vuxna + 1-5 barn).
Heldagsbiljetten inköpt på Museispårvägens dag, gäller även på kvällen!

Med reservation för ändringar. 

Denna artikel är aktuell t.o.m. 2018-08-25