Gladjazz vid Östersjön 4 juli

För 15:e året återkommer succén med vår populära spårvagnsorkester onsdagen den 4:e juli klockan 19:00.
Sångerskan Jannica Lund gästsjunger under kvällen.

Tider

Spårvagnar avgår var 10:e minut från Malmköping till Österjöns hållplats fr.o.m. klockan 16:00, från Malmköpings Camping fr.o.m. klockan 16:03 samt från Hosjö fr.o.m. klockan 16:24. Musikunderhållning i Östersjön från klockan 18:00. Sista spårvagn från Malmköping klockan 18:40, från Malmköpings Camping klockan 18:43 samt från Hosjö klockan 18.40.

När underhållningen är slut avgår spårvagnar från Östersjön till Malmköping och Hosjö.

Förtäring

Mackor samt kaffe, te, lättöl och läsk finns i Östersjön från klockan 17:00.

Biljetter

Biljetter säljes av Museispårvägen och Malmköpings Bad & Camping, samt även av Tempo vid Stora torget och Coop Källgatan 8 i Malmköping. Biljetten gäller för spårvagnsresa tur & retur samt inträde. Pris 200 kronor per person, med Kurirenkort 150 kronor (max 2 personer per kort). Köpta biljetter återlöses ej.
Vi spelar även vid rimligt regnväder. I händelse av regn rekommenderas regnkläder, paraplyer undanbedes.

Med reservation för ändringar. 

Denna artikel är aktuell t.o.m. 2018-07-04